Створюємо презентацію товару або послуги

від Максим

Автор книги “Презентації плюс” Девід А. Піплс каже, що перед підготовкою презентації ви повинні запитати себе: “Чому ви робите цю презентацію?”

Створення презентацій на замовлення у Дніпрі потребує ретельного планування та величезних навичок.

Що таке торгова презентація?

У кожного спеціаліста з продажу своє уявлення про те, що таке презентація і як вона влаштована. Одне з визначень може бути таким: «Повний пакет продажів, який надається потенційному клієнту з метою спонукати його здійснити купівлю продукту чи послуги».

Успішні продавці України розбивають презентації на корисні компоненти, кожна з яких стає важливим елементом успішного продажу. Це не відбувається само собою, а вимагає підготовки, і що краще підготовлений продавець, то більше шансів на успіх.

Чим краще ви знаєте предмет обговорення і чим більш підготовлені, тим комфортніше вам буде під час презентації і тим ефективнішим і захоплюючим стануть ваші продажі. Основою створення презентацій на замовлення у Дніпрі є потреби потенційного клієнта та те, як компанія збираєтеся їх вирішувати.

З чого розпочати підготовку

Підготовка презентацій на замовлення розпочинається з організації. Потрібно наперед підготувати матеріали. Складіть список того, що потрібно купити, написати, змонтувати і т.д., не залишаючи нічого на випадок.

Друга частина підготовки – повне та досконале вивчення:

  • товару/послуги
  • конкурентів
  • потенційного клієнта
  • ринку

Тут дуже важливими є встановлення фактів та організація інформації в логічному порядку.

Послуги зі створення презентації на замовлення мають цілком адекватну ціну досвідченого агентства.

Знайте, що ви продаєте

Фахівці з продажу знають продукт чи послугу від і до. Вони постійно намагаються дізнатися більше і знайомі зі своїм продуктом або послугою, начебто це частина їхнього тіла. Все чітко та доступно можна оформити у звичайному Powerpoint.

Вивчіть конкурентів

Порівняйте те, що продаєте, з тим, що продають конкуренти, обов’язково зробіть розрахунок вартості та порівняйте. Коли потенційний клієнт підніме конкретні питання про продукт чи послуги конкурентів, ви будете готові одразу відповісти.

Знай свого клієнта

Дізнайтеся, як довго він займається справою, розцінки, якими є його основні продукти або послуги, хто його великі клієнти і наскільки успішно він задовольняє їх потреби. Крім того, було б дуже корисно дізнатися, чи продають йому ваші конкуренти. Якщо конкуренція вже є, вам надзвичайно важливо знати все про його продукт чи послугу.

Знай ринок

Якщо ви дізнаєтеся про ринок, на якому продає потенційний клієнт, ви зможете краще визначити, як можна допомогти йому досягти цілей.

Купити виготовлення презентацій на замовлення можна також у фахівців, які швидко вивчать тему та звільнять ваш час.

5 кроків до успішної презентації

Торгові презентації від агентства зазвичай включають введення, визначення проекту чи потреби, обговорення підходу, переваг вашого продукту/послуги та витрат, пов’язаних із виконанням роботи.

Крок 1. Перше звернення має бути теплим та адаптованим до гостей заходу. Не використовуйте надмірно турботливі фрази, вони впливають на важелі впливу на майбутнього клієнта: він стає начальником, а ви підлеглим. Приділіть час дизайну презентації. Він має відповідати брендингу компанії.

Крок 2. Оголосіть мету та обсяг роботи, на яку може розраховувати потенційний клієнт. Опишіть, що робитимете, і дайте точні терміни доставки чи завершення основних робіт. Будьте реалістичні. Зараз не час давати обіцянки, які ви не можете виконати.

Крок 3. Тепер настав час докладно описати ваш підхід. Переконайтеся, що надали достатньо деталей, щоб гість міг зрозуміти їх. Демонстрація результатів – ефективний метод оцінки прогресу проекту.

Можна купити бізнес презентацію у Дніпрі і вона представить вас як експерта у своїй галузі.

Крок 4. Опишіть переваги, які потенційний клієнт може очікувати від ваших продуктів та послуг. Це важлива частина підготовки презентації на замовлення.

Складіть список основних переваг продукту чи послуги. Потім запишіть, які можуть бути цілі вашого потенційного клієнта. Зв’яжіть свої переваги з метою клієнта.

Крок 5. Уявіть вартість продукту чи послуг. Оцінка витрат на товари має бути якомога докладнішою, щоб не виникло непорозуміння.

Висновки

Багато продавців вважають, що створення презентації у Дніпрі скоріше обмежує їх, ніж допомагає. Проте, щоб досягти успіху, потрібно планувати та рекламувати свою продукцію. Добре спланована, структурована та повна презентація на замовлення дасть вам більше гнучкості у роботі з запереченнями та збільшить відсоток закритих продажів.

Компанія WebPr створить найкращу презентацію для вашого бізнесу.

Вартість підготовки презентації розраховується індивідуально.

0 коментар

Подібні пости

Другие кейсы компании

Калькулятор вартості

ОТРИМАЄТЕ ПОПЕРЕДНЮ
ВАРТІСТЬ ВАШОГО ПРОЕКТУ

ПОЧАТИ

ПОСЛУГИ

  • Корпоративний сайт
  • Landing Page
  • Інтернет-магазин
  • Маркетплейс
  • SEO-просування
  • Контекстна реклама
  • Таргетована реклама
  • SMM-просування
  • Просування в YouTube
  • Аудит сайту
  • Аудит контекстної реклами
  • Аудит таргет. реклами
  • Аудит соціальних мереж
  • Аудит Youtube-каналу
  • Маркетинговий аудит
  • Маркетингова стратегія
  • Налаштування веб-аналітик

КОНТАКТЫ

+38 (098) 813 97 61

Звоните с 09:00 до 20:00

webprdnepr@gmail.com

АДРЕС ОФИСА

г. Днепр,
ул. Европейская, 4

г. Киев, ул. Рудан ского, 3

КОНТАКТЫ

Для Вас мы Online
7 дней в неделю

Забронировать время

Встретимся в Вашем офисе в Киеве или Днепре.
Вы в другом городе и стране? Проведем звонок online.
Приглашаем к нам офис на чашечку кофе!

КОНТАКТЫ

+38 (098) 813 97 61

Звоните с 09:00 до 20:00

webprdnepr@gmail.com

АДРЕС ОФИСА

г. Днепр,
ул. Европейская, 4

г. Киев, ул. Руданского, 3