Презентація, як мистецтво

від Максим

Презентація – це спосіб передачі інформації за допомогою картинок, тексту або відео. Це 90% успіху при вашому виступі. Хоч би якою успішною ідея була, погано буде, якщо під час виступу інвестори почнуть позіхати.

Ми навчимо вас створювати презентації. Навіть якщо ви не маєте бажання робити її, ми допоможемо вам. Наша компанія займається створенням презентацій на замовлення у Дніпрі та по всій Україні.

Як зробити презентацію для інвестора?

Структура презентації для інвестора:

  1. Компания.
  2. Команда.
  3. Проблема.
  4. Решение. 
  5. Финансовый отчёт.
  6. Конкуренция.
  7. Польза для инвесторов.

Зробіть невелике уявлення про компанію. Уявіть свою команду. Розкажіть про учасників. Про їхні позитивні якості, про завдання з якими вони справлялися.

Стисло розкажіть про проблему, яку вирішує ваш проект. Покажіть, що вона є актуальною. Наведіть приклади різних ситуацій з власного досвіду, якщо буде можливість спитайте в інвесторів чи стикалися вони з такою проблемою. Сформулюйте вирішення проблеми, переконайте інвесторів, що саме ви найкращі на ринку.

Проаналізуйте ринок саме у цій ніші. Зрозумійте ваші перспективи щодо інтересу покупців та доходу. Ваша компанія вже має клієнтів, розкажіть про них, якщо ні, складіть план або ваші дії, як залучати покупців.

Інвестору буде цікаво побачити чіткий фінансовий розрахунок. Навіть якщо ваш проект видається перспективним, але без бачення мінімальних витрат його ніхто не захоче розглядати.

Наприклад:

  1. Codec
  2. Trym
  3. Usetrace
  4. Melodics
  5. Cladwell

Кожна з цих презентацій має логічне оформлення, стислість, ідею. Там мінімум тексту, максимум картинок, таблиць та іншого.

Деякі секрети як зробити презентацію найкращою.

Оформлення дизайну презентації це перше, на що звернуть увагу, тому воно має бути простим, логічним і створеним в одному стилі.

Використовуйте мінімальну кількість шрифтів, не грайте з яскравими кольорами. На слайді має бути мінімум тексту. Намагайтеся відобразити на слайді те, що ви не можете передати словами.

Представляючи ваш проект, не читайте зі слайдів, використовуйте презентацію як підказку. Говоріть на тему, без емоцій. Зробіть так, щоб вас запам’ятали і захотіли дізнатися більше про проект.

Репетируйте свій виступ. Перегляньте презентації Стіва Джобса. Прочитайте книги про презентації, наприклад: К. Галло

«iПрезентація. Уроки переконання від лідера Apple Стіва Джобса», Н. Дуарте «Slide:ology».

На просторах інтернету є велика кількість сервісів та додатків, де можна зробити презентації. І все ж таки є маленька проблема цими сервісами потрібно навчитися користуватися, дізнатися різні секрети та їх фішки. Хтось уже знайомий із цими додатками і легко зможе створити презентацію. У кого виникають проблеми. Що тоді робити? Зверніться до фахівців.

Наша фірма пропонує послуги зі створення презентацій на замовлення. Ми займаємось підготовкою презентацій на замовлення. Вартість розробки презентації для компанії на замовлення може відрізнятися, ціни залежать від різних факторів. Тому є різні ціни.

Висновки

Створення презентації є досить складним процесом, але якщо дотримуватися вимог і рекомендацій все вийде. Є безліч сайтів, які допоможуть вам її створити. Але якщо у вас немає часу, ні бажання тоді до ваших послуг фахівці. Сьогодні легко можна придбати бізнес-презентацію у Дніпрі, та й не лише.

0 коментар

Подібні пости

Другие кейсы компании

Калькулятор вартості

ОТРИМАЄТЕ ПОПЕРЕДНЮ
ВАРТІСТЬ ВАШОГО ПРОЕКТУ

ПОЧАТИ

ПОСЛУГИ

  • Корпоративний сайт
  • Landing Page
  • Інтернет-магазин
  • Маркетплейс
  • SEO-просування
  • Контекстна реклама
  • Таргетована реклама
  • SMM-просування
  • Просування в YouTube
  • Аудит сайту
  • Аудит контекстної реклами
  • Аудит таргет. реклами
  • Аудит соціальних мереж
  • Аудит Youtube-каналу
  • Маркетинговий аудит
  • Маркетингова стратегія
  • Налаштування веб-аналітик

КОНТАКТЫ

+38 (098) 813 97 61

Звоните с 09:00 до 20:00

webprdnepr@gmail.com

АДРЕС ОФИСА

г. Днепр,
ул. Европейская, 4

г. Киев, ул. Рудан ского, 3

КОНТАКТЫ

Для Вас мы Online
7 дней в неделю

Забронировать время

Встретимся в Вашем офисе в Киеве или Днепре.
Вы в другом городе и стране? Проведем звонок online.
Приглашаем к нам офис на чашечку кофе!

КОНТАКТЫ

+38 (098) 813 97 61

Звоните с 09:00 до 20:00

webprdnepr@gmail.com

АДРЕС ОФИСА

г. Днепр,
ул. Европейская, 4

г. Киев, ул. Руданского, 3