Як перевести бізнес в онлайн?

від Максим

Великий підприємець Білл Гейтс зазначив, що «в майбутньому на ринку залишиться тільки два види компаній: ті, хто в інтернеті і ті, хто вийшов з бізнесу». І він має рацію! Озирніться, багато аспектів людського життя йдуть в онлайн, в тому числі і комерція, яка поступово зміщується в інтернет-сектор.

Саме тому ми пропонуємо висновок бізнесу в онлайн (Дніпро), що дозволить забезпечити новий рівень розвитку Вашої компанії і постійний потік нових клієнтів.

Чому потрібно перевести бізнес в Інтернет в 2021 році?

2020 рік став переломним моментом для величезної кількості компаній. «Виживали» тільки ті, які швидко підбудовувалися під нові умови роботи. Та й статистика говорить сама за себе – в зв’язку зі світовою пандемією і ізоляцією, практично 77% споживачів регулярно здійснюють інтернет-покупки і 54% з них планують продовжувати робити це і надалі.

Але навіть якщо бізнес і не продає товари, присутність компанії в онлайн-секторі не менш важлива, так як більшість споживачів послуг щодня проводять в інтернеті не менше 5 годин. Так чому б не розширити свою аудиторію за рахунок інтернет-користувачів в Гуглі?

Що Вам це дасть? Грамотно спроектований онлайн-бізнес дозволяє враховувати потреби клієнтів, що гарантує підприємству успіх і розвиток. Так, наприклад, інтернет-магазин зможе дати відчуття безпеки і комфорту, а корпоративний сайт допоможе говорити з цільовою аудиторією зрозумілою для неї мовою.

Що потрібно зараз для створення успішного інтернет-проекту?

Отже, ви прийняли той факт, що вам потрібен висновок бізнесу в інтернет. Тепер важливо розробити план переходу в онлайн і почати діяти. Тезово, приблизний алгоритм дій передбачає проходження наступних етапів:

  • «Ефективна стратегія» – перш за все, потрібно поставити завдання з розвитку проекту і відповісти самому собі на ряд питань: для кого Ви працюєте, який результат хочете отримати, які ресурси готові задіяти для досягнення своїх цілей.
  • «Продає сайт», який є «обличчям» будь-якого digital-проекту – корпоративний, сайт-візитка, інтернет-магазин, каталог товарів, послуг і т.д .;
  • «Упакований продукт» – те, що ви збираєтеся продати клієнтам. Це можуть бути товари, продукти власного виробництва, послуги та навіть емоції;
  • «Професійне просування», як і в реальному житті, в інтернеті важливо розповісти про своє підприємство як можна більшій кількості людей, оскільки серед цієї аудиторії є і ваші покупці. Рекламні компанії, акції і дисконтні пропозиції, конкурси, розіграші, онлайн-заходи, відгуки в мережі – все це допомагає позиціонувати свій бізнес і відбудовуватися від конкурентів.

Коли ці етапи будуть виконані, компанія і її власник неминуче постануть перед необхідністю подальшого розвитку – розширення, відкриття нових представництв, надання більш широкого спектру послуг або продажу товарів в суміжних сегментах. Чи варто говорити, що від нових можливостей в бізнесі ніколи не варто відмовлятися ?!

Переваги комплексного підходу

«Всякий повинен займатися своєю справою» – ці слова належать великому мислителю Конфуцію. Дотримуючись цієї мудрості, найкраще замовити виведення бізнесу в онлайн, делегувавши виконання етапів діджиталізаціі досвідченим виконавцям. З активним розвитком даного напрямку ми допоможемо в будь-якому регіоні країни, в тому числі – в Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі.

Спеціалізована маркетингова компанія організовує комплексний підхід до вирішення поставлених замовником завдань. Іншими словами, всі етапи переходу в онлайн будуть виконуватися паралельно, а результат – досягнуто швидше. Ви і озирнутися не встигнете, як зросте конверсія сайту. А це вже перша точка зросту.

Наступним кордоном стане автоматизація всіх поточних процесів, повне налагодження роботи. Ну, а незаперечною перемогою стане впізнання вашого бренду в різних точках України.

Чи готові Ви зробити перший крок? Ми допоможемо!

Ми, webpr.ua – агентство інтернет маркетингу в Дніпрі і наша компанія створена для допомоги підприємцям, які готові підкорювати простори інтернету. Ми знаємо, як оцифрувати бізнес в Дніпрі, і співпрацюємо з клієнтами з Харкова, Одеси, Києва, Львова та інших міст нашої країни.

Фахівці нашого агентства проведуть Ваш бренд через всі етапи діджиталізаціі в найкоротші терміни і з гарантованим результатом. Висновок бізнесу в онлайн у Дніпрі під ключ – ваш шлях до успіху!

0 коментар

Подібні пости

Другие кейсы компании

Калькулятор вартості

ОТРИМАЄТЕ ПОПЕРЕДНЮ
ВАРТІСТЬ ВАШОГО ПРОЕКТУ

ПОЧАТИ

ПОСЛУГИ

  • Корпоративний сайт
  • Landing Page
  • Інтернет-магазин
  • Маркетплейс
  • SEO-просування
  • Контекстна реклама
  • Таргетована реклама
  • SMM-просування
  • Просування в YouTube
  • Аудит сайту
  • Аудит контекстної реклами
  • Аудит таргет. реклами
  • Аудит соціальних мереж
  • Аудит Youtube-каналу
  • Маркетинговий аудит
  • Маркетингова стратегія
  • Налаштування веб-аналітик

КОНТАКТЫ

+38 (098) 813 97 61

Звоните с 09:00 до 20:00

webprdnepr@gmail.com

АДРЕС ОФИСА

г. Днепр,
ул. Европейская, 4

г. Киев, ул. Рудан ского, 3

КОНТАКТЫ

Для Вас мы Online
7 дней в неделю

Забронировать время

Встретимся в Вашем офисе в Киеве или Днепре.
Вы в другом городе и стране? Проведем звонок online.
Приглашаем к нам офис на чашечку кофе!

КОНТАКТЫ

+38 (098) 813 97 61

Звоните с 09:00 до 20:00

webprdnepr@gmail.com

АДРЕС ОФИСА

г. Днепр,
ул. Европейская, 4

г. Киев, ул. Руданского, 3